fbpx

Ben jij degene die altijd wordt gevraagd om klusjes te doen. En vind je het leuk om dit soort werkzaamheden te doen en iedereen te ontzorgen? Dan is een leuke baan als Conciërge bij Workstead wellicht een goede optie voor jou!

 

Functieomschrijving

Als conciërge ben je in de breedste zin verantwoordelijk voor het beheer van de gebouwen. Het begint ’s morgens vroeg met het openen van het gebouw. Verder zorg je voor een soepel verloop van de dag. Je verricht kleine reparaties, vult voorraden aan en zorgt voor uitgifte van goederen aan onze medewerkers. Kortom, je zorgt dat de panden, keuken en kantine er altijd netjes uitzien.

 

Wie is onze nieuwe conciërge?
  • Een “manusje-van-alles”;
  • Je bent woonachtig is in regio Renswoude;
  • Je staat erom bekend een sociaal persoon te zijn;
  • Je bent handig, twee “rechter handen”;
  • Je wilt enkele uren per dag werken, 5 – 10 uur per week (meer uren is mogelijk in overleg);
  • In het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

 

Bedrijfsprofiel

Workstead is een uitzendorganisatie welke sinds 1996 bemiddelt in personeel binnen de branches food, industrie, schoonmaak, productie, logistiek en techniek. Elke dag zijn er ruim 1500 uitzendkrachten aan het werk bij onze opdrachtgevers. Wij organiseren naast werk ook vervoer en huisvesting voor al onze uitzendkrachten. Workstead werkt vanuit het hoofdkantoor in Renswoude en vanuit een aantal lokale vestigingen. Binnen Workstead heerst een informele sfeer. We regelen onze zaken goed en we doen wat we beloven.

 

Jouw reactie

Wil jij graag werken in een prettige werkomgeving binnen een snelgroeiende organisatie? Solliciteer dan direct en stuur jouw CV naar HR@workstead.nl, of solliciteer via bovenstaande knop. Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Dénise Kuipers op telefoonnummer 088 494 0000.