fbpx
Vacature Junior Administratief Medewerker
Functieomschrijving

In deze startersfunctie ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze relaties en sta jij ze professioneel telefonisch te woord. Je vindt het een uitdaging veel verschillende administratieve werkzaamheden op te pakken en kunt snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden. Je verwerkt gegevens van onze uitzendkrachten, voert controles uit op de juistheid en volledigheid van deze gegevens en je digitaliseert documenten. Zo ben je nauw betrokken bij het uitzendproces. In deze erg afwisselende functie verwerk je ook de post en verricht je diverse facilitaire werkzaamheden.

 

Wij bieden

Een uitdagende baan met veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng. Je gaat aan het werk in een jong en enthousiast team. Je krijgt ontwikkelkansen op zowel professioneel als persoonlijk vlak en uitstekende arbeidsvoorwaarden passend bij de functie. Een uitdagende baan met veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng. Je gaat aan het werk in een jong en enthousiast team. Je krijgt ontwikkelkansen op zowel professioneel als persoonlijk vlak en uitstekende arbeidsvoorwaarden passend bij de functie.

 

Onze ideale kandidaat

Je werkt nauwkeurig en weet van aanpakken. Je hebt een goede kennis van MS Office (MS Dynamics). Daarnaast ben je flexibel en leergierig.

Overige functie-eisen:

  • Mbo-niveau (door werkervaring of opleiding) of je volgt een BBL-traject in administratieve / secretariële richting;
  • Maximaal 1-2 jaar ervaring in een gelijkwaardige functie;
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar.

 

Over ons

Workstead is een uitzendorganisatie welke sinds 1996 bemiddelt in arbeidskrachten binnen de branches food, industrie, schoonmaak, productie, logistiek en techniek. Elke dag zijn er ruim 1200 medewerkers aan het werk bij onze opdrachtgevers. Wij organiseren naast werk ook vervoer en huisvesting voor al onze medewerkers. Workstead werkt vanuit het hoofdkantoor in Renswoude en vanuit lokale vestigingen. Binnen Workstead heerst een informele sfeer. We regelen onze zaken goed en we doen wat we beloven.

 

Jouw reactie

Wil jij graag werken in een prettige werkomgeving binnen een snelgroeiende organisatie? Solliciteer dan direct en stuur jouw CV naar e.vanhorssen@workstead.nl of vul het sollicitatieformulier in. Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Everanda van Horssen op telefoonnummer 088 494 0000.