Vacature Senior Medewerker Personeels- en Salarisadministratie

Ben jij die ervaren payroll professional die op zoek is naar een volgende stap in zijn/haar carrière? Zie jij deadlines als een uitdaging en weet jij het overzicht te bewaren in een actieve werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Functieomschrijving

Als ervaren Medewerker Personeels- en Salarisadministratie zorg je samen met drie collega’s voor de tijdige verwerking van de wekelijkse en maandelijkse lonen voor onze 1500 arbeidskrachten. Zo houd je onder andere toezicht op de uitvoering van mutaties en controleert de salarisoutput.

 

Je formuleert het beleid inzake verzuim en bent sparringpartner voor het optimaliseren van processen en draagt bij aan het ontwikkelen van afdeling en management rapportages. Door jouw kennis en ervaring weet je verbetervoorstellen aan te dragen met betrekking tot de inrichting van de personeels- en salarisadministratie.

 

Je bent op de hoogte van relevante wet- en regelgeving en weet deze op juiste wijze te implementeren binnen de organisatie. Je vindt het belangrijk dat interne kennis wordt overgedragen, nieuwe collega’s goed worden ingewerkt en draagt zorg voor het begeleiden/ opleiden van je collega’s.

 

Binnen Workstead hanteren we de ABU CAO voor de arbeidskrachten en daarom is het van belang dat je bekend bent met, of op korte termijn raakt, met de fasesystematiek, de inlenersbeloning en de doorgeleidingsplicht. Je analyseert en doorgrondt de cao’s en vertaalt deze naar de inrichting van onze systemen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van arbeidsvoorwaardelijke documenten van de arbeidskrachten en werkt nauw samen met de financiële afdeling.

 

Dit ben jij

Je hebt een toegankelijke en open instelling, zodat collega’s graag bij jou komen voor advies. Je kunt plannen en prioriteren en houdt het teambelang daarbij in het oog. Zowel schriftelijk als communicatief ben je sterk en je kunt jezelf goed presenteren. Ontwikkelingen op het vakgebied volg jij op de voet en het up to date houden van kennis van de sociale- en fiscale wet- en regelgeving en specifieke cao’s is voor jou vanzelfsprekend. Je hebt ook goede kennis van Office applicaties en maakt je snel overige software pakketten eigen.

 

Daarnaast heb je:

 • hbo werk- en denkniveau en ben je in bezit van een PDL-diploma en bij voorkeur ook een vakopleiding payroll services (VPS);
 • minimaal 3 jaar werkervaring als (senior) payroll professional;
 • een proactieve en flexibele instelling;
 • ervaring met ERP-systemen / Microsoft Dynamics (pré).

 

Naast de ervaring zoeken we vooral een leuke en kundige collega die graag met ons samenwerkt, betrokken is en ervoor zorgt dat wat we doen voor de arbeidskracht duidelijk is.

 

Wij bieden:
 • een baan met zicht op een vast dienstverband;
 • een functie voor 32 tot 40 uur per week;
 • professionele en enthousiaste collega’s;
 • veel ruimte en vrijheid voor jouw ontwikkeling;
 • een passend salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • premievrij pensioen met de mogelijkheid tot bijsparen;
 • 8% vakantietoeslag, die we twee maal per jaar uitbetalen.

 

Bedrijfsprofiel

Workstead is een uitzendorganisatie welke sinds 1996 bemiddelt in personeel binnen de branches food, industrie, schoonmaak, productie, logistiek en techniek. Elke dag zijn er ruim 1500 uitzendkrachten aan het werk bij onze opdrachtgevers. Wij organiseren naast werk ook vervoer en huisvesting voor al onze uitzendkrachten. Workstead werkt vanuit het hoofdkantoor in Renswoude en vanuit een aantal lokale vestigingen. Binnen Workstead heerst een informele sfeer. We regelen onze zaken goed en we doen wat we beloven.

 

Jouw reactie

Wil jij graag werken in een prettige werkomgeving binnen een snelgroeiende organisatie? Solliciteer dan direct en stuur jouw CV naar s.brundel@workstead.nl, of solliciteer via bovenstaande knop. Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Sanne Brundel door te bellen of een bericht te sturen naar 06 82 481 110.

× Meer weten over interne vacatures?