fbpx
Vacature Senior Medewerker Personeels- en Salarisadministratie

Ben jij die accurate en stressbestendige Medewerker Personeels- en Salarisadministratie die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Ben jij die spin in het web die niet terugdeinst voor deadlines? Kan jij overzicht houden in een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Functieomschrijving

Als ervaren Medewerker Personeels– en Salarisadministratie zorg je samen met je collega’s voor de tijdige verwerking van de wekelijkse en maandelijkse lonen voor onze 1200 arbeidskrachten. Jij houdt toezicht op de uitvoering van mutaties en controleert de salarisoutput. Je voert ook de loonadministratie voor onze interne organisatie.

 

Je bent sparringpartner voor de applicatiebeheerder om processen te optimaliseren en draagt bij aan het ontwikkelen van management- en afdelingsrapportages. Je doet verbetervoorstellen voor de inrichting van de personeels– en salarisadministratie en bijbehorende werkprocessen. Daarnaast formuleer je het beleid inzake verzuim en ziet er op toe dat er wordt gewerkt conform de gemaakte afspraken.

 

Je bent op de hoogte van relevante wet- en regelgeving en weet deze op juiste wijze te implementeren binnen de organisatie. Je vindt het belangrijk dat interne kennis wordt overgedragen, nieuwe collega’s goed worden ingewerkt en draagt zorg voor het begeleiden/ opleiden van interne collega’s.

 

Binnen Workstead hanteren we de ABU CAO voor de arbeidskrachten en daarom is het van belang dat je bekend bent met de fasesystematiek, de inlenersbeloning en de doorgeleidingsplicht. Je analyseert en doorgrondt de cao’s en vertaalt deze naar de inrichting van onze systemen. Als laatste ben je verantwoordelijk voor het beheer van arbeidsvoorwaardelijke documenten van de arbeidskrachten.

 

Dit ben jij

Je hebt een toegankelijke en open instelling, zodat collega’s graag bij jou komen voor advies. Je kunt plannen en prioriteren en je houdt het teambelang daarbij in het oog. Zowel schriftelijk als communicatief ben je sterk en je kunt jezelf goed presenteren. Ontwikkelingen op het vakgebied volg jij op de voet en je houdt je kennis bij van de sociale- en fiscale wet- en regelgeving en specifieke cao’s. Je hebt ook goede kennis van Office applicaties, je bent vaardig met Excel en je maakt je snel overige software pakketten eigen (denk aan Microsoft Dynamics).

Ook heb je:

  • hbo werk- en denkniveau en daarnaast heb je een PDL-diploma en bij voorkeur ook een vakopleiding payroll services (VPS);
  • minimaal 3 jaar werkervaring als (senior) personeels-/salarisadministrateur;
  • ervaring met ERP-systemen of je bent een vergevorderde gebruiker van een vergelijkbaar salarissoftwarepakket;
  • ervaring met Microsoft Dynamics, ervaring met Mysolution is een pré.

 

Naast de ervaring zoeken we vooral een leuke en kundige collega die graag met ons samenwerkt, betrokken is en ervoor zorgt dat wat we doen voor de arbeidskracht duidelijk is.

 

Bedrijfsprofiel

Workstead is een uitzendorganisatie welke sinds 1996 bemiddelt in arbeidskrachten binnen de branches food, industrie, schoonmaak, productie, logistiek en techniek, Elke dag zijn er ruim 1200 medewerkers aan het werk bij onze opdrachtgevers. Wij organiseren naast werk ook het vervoer en de huisvesting voor al onze medewerkers. Workstead werkt vanuit het hoofdkantoor in Renswoude en vanuit diverse lokale vestigingen. Binnen Workstead heerst een informele sfeer. We regelen onze zaken goed en we doen wat we beloven.

 

Jouw reactie

Wil jij graag werken in een prettige werkomgeving binnen een snelgroeiende organisatie? Solliciteer dan direct en stuur jouw CV naar HR@workstead.nl, of solliciteer via bovenstaande knop. Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Dénise Kuipers op telefoonnummer 088 494 0000.