Vacature Administratief Medewerker
Functieomschrijving

Ontgaat jou geen enkel detail in de administratie en vallen foutjes jou direct op? Dan zou deze functie zomaar wat voor jou kunnen zijn!

 

In deze functie zal jij je bezig houden met de administratieve tak van onze afdeling Facilitair. Deze afdeling regelt onder andere de huisvesting van een grote groep van onze uitzendkrachten en in deze rol zal jij je bezig houden met het controleren van de verschillende facturen. Denk hierbij aan energie- en huurnota’s van al onze woningen. Door jouw uitzoekwerk en precieze handelingswijze zorg je ervoor dat de facturen op de juiste manier doorgestuurd worden naar de teamleider. Jij weet precies welke facturen er binnen komen en of deze correct aangeleverd zijn. Zie jij dat er fouten zijn, dan onderneem jij direct actie om dit op te lossen.

 

In deze functie zit echter meer afwisseling dan alleen de hiervoor genoemde werkzaamheden. Je zal bijvoorbeeld ook gevraagd kunnen worden om bijvoorbeeld te notuleren bij verschillende besprekingen, huurcontracten op te stellen en zal je wellicht gevraagd worden ondersteuning te bieden bij administratieve projecten.

 

Onze ideale kandidaat
 • heeft een afgeronde mbo-opleiding in Bedrijfs- of Financiële Administratie;
 • heeft werkervaring als Financieel Medewerker en/of Crediteuren- en/of Debiteurenadministrateur;
 • heeft goede kennis van Microsoft Office programma’s.

Naast de bovenstaande vaardigheden en criteria zijn wij vooral op zoek naar een leuke collega die graag initiatief neemt en leergierig is.

 

Wij bieden:
 • een baan met zicht op een vast dienstverband;
 • een functie voor 32-40 uur per week;
 • professionele en enthousiaste collega’s;
 • veel ruimte en vrijheid voor jouw ontwikkeling;
 • een passend salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • premievrij pensioen met de mogelijkheid tot bijsparen;
 • 8% vakantietoeslag, die we twee maal per jaar uitbetalen.

 

Bedrijfsprofiel

Workstead is een uitzendorganisatie welke sinds 1996 bemiddelt in personeel binnen de branches food, industrie, schoonmaak, productie, logistiek en techniek. Elke dag zijn er ruim 1500 uitzendkrachten aan het werk bij onze opdrachtgevers. Wij organiseren naast werk ook vervoer en huisvesting voor al onze uitzendkrachten. Workstead werkt vanuit het hoofdkantoor in Renswoude en vanuit een aantal lokale vestigingen. Binnen Workstead heerst een informele sfeer. We regelen onze zaken goed en we doen wat we beloven.

 

Jouw reactie

Wil jij graag werken in een prettige werkomgeving binnen een snelgroeiende organisatie? Solliciteer dan direct en stuur jouw CV naar s.brundel@workstead.nl, of solliciteer via bovenstaande knop. Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Sanne Brundel op telefoonnummer 088 494 0000.

× Meer weten over interne vacatures?