Vacature Coördinator Klantenteam

Functieomschrijving

Heb jij ervaring in de uitzendbranche en ben je op zoek naar de volgende stap? Dan zou dit die stap kunnen zijn!

 

Klanten

Als Coördinator Klantenteam ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor een aantal klanten. Je kan hierbij denken van een lokale fabrieksbakkerij, fruitsorteerder tot vleesverwerkingsindustrie. Door het regelmatige contact met de klant, weet jij precies wat er speelt en voor welke functies er uitzendkrachten gezocht worden. In de  gesprekken met de klanten evalueer jij de afgelopen periode en kijken jullie vooruit naar wat er gaat komen. Jij bent hierin een actieve gesprekspartner en vindt het leuk om met ideeën te komen.

 

Team en uitzendkrachten

Door de acties die uit de gesprekken met de klanten inzichtelijk te maken, zorg jij dat het team er actief mee aan de slag kan. Op die manier schakelt het team snel wanneer er bijvoorbeeld extra uitzendkrachten nodig zijn of wanneer de planning gewijzigd moet worden.

 

Iedere ochtend start je met de dagstart om met het team te bespreken wat er loopt en je zit regelmatig met jouw collega’s om te bespreken hoe jullie dat extra stapje voor de klant én uitzendkracht kunnen zetten. Wat zijn nieuwe mogelijkheden om de juiste uitzendkrachten te vinden? Je hebt oog voor de ontwikkeling en motivatie van je team en weet samen de gestelde doelstellingen te behalen.

 

De dag zal niet altijd verlopen zoals jij het vooraf gepland had. Er kan een extra aanvraag tussendoor komen, een ingewikkelde vraag van een klant of uitzendkracht of de planning moet verandert worden. Gelukkig is dat voor jou geen enkel probleem, je weet rustig te blijven in deze situaties en zorgt ervoor dat het proces weer op rolletjes loopt.

 

Je komt in een klantenteam te werken met een planner, recruiter en twee jobcoaches. Naast dit team zijn er nog drie andere klantenteams, die verantwoordelijk zijn voor hun eigen groep klanten.

 

Onze ideale kandidaat

 • Je hebt MBO+/ HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring in de uitzendbranche en in werken met verschillende culturen (pré);
 • Je hebt ervaring met plannen of je staat ervoor open om het te leren;
 • Je bent communicatief sterk, empathisch en hebt een echte ondernemersgeest;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed;
 • Je bent fulltime beschikbaar en beschikt over een rijbewijs.

 

Wat wij bieden

 • een baan met zicht op een vast dienstverband;
 • professionele en enthousiaste collega’s;
 • veel ruimte en vrijheid voor jouw ontwikkeling;
 • een passend salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • premievrij pensioen met de mogelijkheid tot bijsparen;
 • 8% vakantietoeslag, die we twee maal per jaar uitbetalen.

 

Bedrijfsprofiel

Workstead is een uitzendorganisatie welke sinds 1996 bemiddelt in personeel binnen de branches food, industrie, schoonmaak, productie, logistiek en techniek. Elke dag zijn er ruim 1500 uitzendkrachten aan het werk bij onze opdrachtgevers. Wij organiseren naast werk ook vervoer en huisvesting voor al onze uitzendkrachten. Workstead werkt vanuit het hoofdkantoor in Renswoude en vanuit een aantal lokale vestigingen. Binnen Workstead heerst een informele sfeer. We regelen onze zaken goed en we doen wat we beloven.

 

Jouw reactie

Wil jij graag werken in een prettige werkomgeving binnen een snelgroeiende organisatie? Solliciteer dan direct en stuur jouw cv naar s.brundel@workstead.nl. Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Sanne Brundel op telefoonnummer 06 82 481 110.

× Meer weten over interne vacatures?