Vacature Medewerker Facilitair

Ben jij oplossingsgericht, praktisch en heb jij een technische en facilitaire achtergrond? Dan zou deze vacature wat voor jou kunnen zijn!

 

Functieomschrijving

Als Facilitair Medewerker houd je van afwisseling in je werkzaamheden. Je bent namelijk samen met jouw collega’s op de afdeling Facilitair verantwoordelijk voor verschillende pijlers, waaronder huisvesting, inkoop, en diverse facilitaire projecten.

 

Huisvesting

Voor een grote groep van onze uitzendkrachten verzorgen wij de huisvesting welke dient te voldoen aan hoge kwaliteitseisen. In deze functie ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de inrichting en het onderhoud van onze 150 huisvestingslocaties. De Facilitaire afdeling heeft grote invloed op het primaire proces, het is dus belangrijk dat de huisvesting goed geregeld wordt. Verder coördineert de afdeling klachten, storingen en communiceert dit vervolgens met de betrokken afdelingen. Voor het beheer en onderhoud van alle woon- en kantoorlocaties is een correcte administratieve afhandeling erg belangrijk, dit behoort ook tot je werkzaamheden.

 

Buitendienst

Als Facilitair Medewerker zal jij de buitendienst aansturen om zo te zorgen voor verzorgde huisvesting voor onze medewerkers. De buitendienst bestaat uit het team Schoonmaak en Technische Dienst. Voor hen maak jij de planning, helpt hen bij het oplossen van mogelijke problemen en beantwoordt hun vragen.

Tijdens alle werkzaamheden kijk je proactief naar hoe processen binnen de facilitaire afdeling beter ingericht kunnen worden.

Als Facilitair Medewerker kom je in een team te werken met enthousiaste collega’s die samen verantwoordelijk zijn voor Huisvesting, Inkoop en Wagenparkbeheer.

 

Onze ideale kandidaat

 • je hebt mbo/hbo werk- en denkniveau;
 • je hebt een technische en facilitaire achtergrond, of hebt hier ervaring in op gedaan;
 • je beschikt over onderhandelingsvaardigheden, overtuigingskracht en je bent goed in staat zelfstandig werkzaamheden te organiseren;
 • je hebt goede kennis van Microsoft Office programma’s.

 

Wat wij bieden

 • een baan met zicht op een vast dienstverband;
 • een functie voor 40 uur per week;
 • professionele en enthousiaste collega’s;
 • veel ruimte en vrijheid voor jouw ontwikkeling;
 • een passend salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • premievrij pensioen met de mogelijkheid tot bijsparen;
 • 8% vakantietoeslag, die we twee maal per jaar uitbetalen.

 

Over ons

Workstead is een uitzendorganisatie welke sinds 1996 bemiddelt in arbeidskrachten binnen de branches food, industrie, schoonmaak, productie, logistiek en techniek. Elke dag zijn er ruim 1500 medewerkers aan het werk bij onze opdrachtgevers. Wij organiseren naast werk ook vervoer en huisvesting voor al onze medewerkers. Workstead werkt vanuit het hoofdkantoor in Renswoude en vanuit lokale vestigingen. Binnen Workstead heerst een informele sfeer. We regelen onze zaken goed en we doen wat we beloven.

 

Jouw reactie

Wil jij graag werken in een prettige werkomgeving binnen een snelgroeiende organisatie? Solliciteer dan direct en stuur jouw cv naar s.brundel@workstead.nl. Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Sanne Brundel op telefoonnummer 088- 494 0000.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Meer weten over interne vacatures?