Vacature Facilitair Medewerker

Op zoek naar een afwisselende functie binnen een snel groeiend bedrijf én in een leuk team? Lees dan snel verder…

 

Functieomschrijving

Als Facilitair Medewerker houd je van afwisseling in je werkzaamheden. Je bent namelijk samen met jouw collega’s op de afdeling Facilitair verantwoordelijk voor verschillende pijlers, waaronder huisvesting, inkoop, en diverse facilitaire projecten.

 

Huisvesting

Voor een grote groep van onze uitzendkrachten verzorgen wij de huisvesting welke dient te voldoen aan hoge kwaliteitseisen. In deze functie ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de inrichting en het onderhoud van onze 150 huisvestingslocaties. De Facilitaire afdeling heeft grote invloed op het primaire proces, het is dus belangrijk dat de huisvesting goed geregeld wordt. Verder coördineert de afdeling klachten, storingen en communiceert dit vervolgens met de betrokken afdelingen. Voor het beheer en onderhoud van alle woon- en kantoorlocaties is een correcte administratieve afhandeling erg belangrijk, dit behoort ook tot je werkzaamheden.

Om de huisvesting te kunnen verzorgen, moeten de woningen eerst gevonden worden. Je zoekt naar woningen voor onze medewerkers en neemt hierin een actieve rol aan. Zodra jij geschikte huisvesting hebt gevonden, bespreek je dit met jouw collega’s en zorg je er samen met de buitendienst voor dat de huizen ingericht en bewoonbaar worden.

 

Inkoop

Naast de werkzaamheden rond de huisvesting van onze medewerkers, ben je samen met jouw collega verantwoordelijk voor de inkoop.

Er wordt ingekocht ter ondersteuning van het primaire en ondersteunende proces. Denk bij het primaire proces aan de inventaris voor woonlocaties, gereedschap/ middelen voor de Technische Dienst en Schoonmaak en persoonlijke beschermingsmiddelen voor de uitzendkrachten. Het ondersteunende proces betreft kantoorartikelen en voorzieningen voor de kantoormedewerkers. Werkzaamheden die hierbij komen kijken: voorraadbeheer, offertes, vergelijken van aanbiedingen, aankopen en administratieve afhandeling.

 

Tijdens alle werkzaamheden kijk je proactief naar hoe processen binnen de facilitaire afdeling beter ingericht kunnen worden.

 

Als Facilitair Medewerker kom je in een team te werken met enthousiaste collega’s die samen verantwoordelijk zijn voor Huisvesting, Inkoop en Wagenparkbeheer.

 

Onze ideale kandidaat

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt een opleiding Facility management of een andere, soortgelijke economische opleiding afgerond.
 • Je beschikt over onderhandelingsvaardigheden, overtuigingskracht en je bent goed in staat zelfstandig werkzaamheden te organiseren.
 • Je hebt goede kennis van Microsoft Office programma’s.
 • Affiniteit met techniek is een pré.

 

Wat wij bieden

 • een baan met zicht op een vast dienstverband;
 • een functie voor 40 uur per week;
 • professionele en enthousiaste collega’s;
 • veel ruimte en vrijheid voor jouw ontwikkeling;
 • een passend salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • premievrij pensioen met de mogelijkheid tot bijsparen;
 • 8% vakantietoeslag.

 

Over ons

Workstead is een uitzendorganisatie welke sinds 1996 bemiddelt in arbeidskrachten binnen de branches food, industrie, schoonmaak, productie, logistiek en techniek. Elke dag zijn er ruim 1500 medewerkers aan het werk bij onze opdrachtgevers. Wij organiseren naast werk ook vervoer en huisvesting voor al onze medewerkers. Workstead werkt vanuit het hoofdkantoor in Renswoude en vanuit lokale vestigingen. Binnen Workstead heerst een informele sfeer. We regelen onze zaken goed en we doen wat we beloven.

 

Jouw reactie

Wil jij graag werken in een prettige werkomgeving binnen een snelgroeiende organisatie? Solliciteer dan direct en stuur jouw cv naar s.brundel@workstead.nl. Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Sanne Brundel door te bellen of een bericht te sturen naar 06 82 481 110.

× Meer weten over interne vacatures?