fbpx
Vacature Functioneel Applicatiebeheerder

Ben jij Functioneel Applicatiebeheerder en zie jij het als een uitdaging om door middel van goede inrichting van applicaties je collega’s optimaal te ondersteunen in hun werk? Dan ben jij wellicht de collega die we zoeken!

 

Functieomschrijving

Workstead  is in de afgelopen jaren flink gegroeid en om de groei van de komende jaren te kunnen realiseren, is het optimaliseren van onze applicaties essentieel. Een kwaliteitsverbetering, waar jij een belangrijke rol in gaat spelen! Naast het beheer van onze applicaties heb je een voorname rol in de gebruikersondersteuning en denk je mee bij optimalisaties en de inrichting van applicaties, ondersteunend aan onze processen.

 

We zoeken een gedreven functioneel applicatiebeheerder die vanuit de wensen van de business de software zo inricht dat deze maximaal benut kan worden. Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van onze processen binnen de software zodat deze zo effectief en efficiënt mogelijk zijn ingericht.

 

Natuurlijk ben je hierbij kritisch op de huidige processen en denk je mee over hoe processen beter kunnen worden ingericht. Je vertaalt de wensen vanuit de organisatie naar concrete oplossingen en denkt hierbij altijd vanuit het organisatiebelang.

 

Vernieuwing in de software houd jij scherp in de gaten. Je bent altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de organisatie verder te helpen. Je bent communicatief sterk en hebt begrip voor je collega’s binnen het veranderproces. Je zorgt dat je collega’s voldoende kennis hebben om zo optimaal mogelijk te kunnen werken met de diverse applicaties en verzorgt waar nodig instructiebijeenkomsten.

 

Jouw taken samengevat:
 • Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de inrichting en gebruikersondersteuning van de diverse applicaties;
 • Je denkt mee in optimalisaties van de diverse applicaties (MS Dynamics, webportals, etc.), richt deze in, instrueert betrokkenen en stelt richtlijnen en procedures op;
 • Je neemt deel aan projecten op het gebied van bestaande en nieuwe applicaties;
 • Je levert input bij de formulering van strategisch beleid, richtlijnen en procedures en je adviseert direct betrokkenen;
 • Je biedt de noodzakelijke ondersteuning bij ICT-werkzaamheden.

 

Onze ideale kandidaat
 • Je hebt aantoonbaar HBO denk- en werkniveau. Daarnaast heb je grote affiniteit met ICT, ERP-systemen en bedrijfsprocessen;
 • Je hebt 1 – 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt ervaring met MS Dynamics/ Business Central, ervaring met MySolution is een pré;
 • Je bent communicatief vaardig, gericht op samenwerken en in jouw dagelijks werk ben je procesgericht ingesteld;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent 32 – 40 uur beschikbaar;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

 

Wat wij bieden
 • Een uitdagende functie, in een groeiend bedrijf waar iedere dag anders is;
 • Je maakt onderdeel uit van een dynamisch team;
 • Uitstekende hard- en software om je werk te kunnen doen;
 • Ontwikkelkansen op professioneel en persoonlijk vlak;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden passend bij jouw ervaring en kennis.

 

De afdeling ICT & Applicatiebeheer valt onder de verantwoordelijkheid van de teamleider ICT & Applicatiebeheer en bestaat uit een applicatiebeheerder en een medewerker ICT. Samen met je collega’s heb je een grote rol in het optimaliseren van deze afdeling.

 

Over ons

Workstead is een uitzendorganisatie welke sinds 1996 bemiddelt in arbeidskrachten binnen de branches food, industrie, schoonmaak, productie, logistiek en techniek. Elke dag zijn er ruim 1200 medewerkers aan het werk bij onze opdrachtgevers. Wij organiseren naast werk ook vervoer en huisvesting voor al onze medewerkers. Workstead werkt vanuit het hoofdkantoor in Renswoude en vanuit lokale vestigingen. Binnen Workstead heerst een informele sfeer. We regelen onze zaken goed en we doen wat we beloven.

 

Jouw reactie

Wil jij graag werken in een prettige werkomgeving binnen een snelgroeiende organisatie? Solliciteer dan direct en stuur jouw CV naar e.vanhorssen@workstead.nl of vul het sollicitatieformulier in. Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Everanda van Horssen op telefoonnummer 088 494 0000.