Vacature Junior Medewerker Facilitair

Op zoek naar een afwisselende functie binnen een snel groeiend bedrijf én in een leuk team? Lees dan snel verder…

 

Functieomschrijving

Als Medewerker Facilitair houd je van afwisseling in je werkzaamheden. Je bent namelijk samen met jouw collega’s op de afdeling Facilitair verantwoordelijk voor verschillende pijlers, waaronder Huisvesting en Inkoop.

 

Huisvesting

Voor een grote groep van onze medewerkers verzorgen wij de huisvesting welke dient te voldoen aan hoge kwaliteitseisen. In deze functie ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de inrichting en het onderhoud van onze huisvestingslocaties. Verder coördineert de afdeling klachten, storingen en communiceert dit vervolgens met de betrokken afdelingen. Deze coördinatie vraagt om een correcte en secure administratieve verwerking.

 

Om de huisvesting te kunnen verzorgen, moeten de woningen eerst gevonden worden. Je zoekt naar woningen voor onze medewerkers en neemt hierin een actieve rol aan. Zodra jij geschikte huisvesting hebt gevonden, bespreek je dit met jouw collega’s en zorg je er samen met de buitendienst voor dat de huizen ingericht en bewoonbaar worden.

 

Inkoop

Naast de werkzaamheden rond de huisvesting van onze medewerkers, ben je samen met jouw collega verantwoordelijk voor de inkoop. Hierbij zal je eerst voornamelijk bezig zijn met de verschillende administratieve werkzaamheden die erbij komen kijken, zoals het controleren en het verwerken van de facturen. Zodra de administratie op orde is, vraag je offertes op en koop je materialen en middelen in voor onze kantoren en huisvestingslocaties. Het voorraadniveau houd je actief in de gaten en draagt zorg voor een optimale voorraad. Je adviseert bij knelpunten in het proces en draagt bij aan de efficiency van de processen.

 

Als Medewerker Facilitair kom je in een team te werken met enthousiaste collega’s die samen verantwoordelijk zijn voor Huisvesting, Inkoop en Wagenparkbeheer.

 

Onze ideale kandidaat

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt een opleiding afgerond in de richting van facilitaire dienstverlening.
 • Je beschikt over onderhandelingsvaardigheden, overtuigingskracht en je bent goed in staat zelfstandig werkzaamheden te organiseren.
 • Affiniteit met techniek is een pré.
 • Je hebt goede kennis van Microsoft Office programma’s.

 

Wat wij bieden

 • een baan met zicht op een vast dienstverband;
 • een functie voor 40 uur per week;
 • professionele en enthousiaste collega’s;
 • veel ruimte en vrijheid voor jouw ontwikkeling;
 • een passend salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • premievrij pensioen met de mogelijkheid tot bijsparen;
 • 8% vakantietoeslag, die we twee maal per jaar uitbetalen.

 

Over ons

Workstead is een uitzendorganisatie welke sinds 1996 bemiddelt in arbeidskrachten binnen de branches food, industrie, schoonmaak, productie, logistiek en techniek. Elke dag zijn er ruim 1500 medewerkers aan het werk bij onze opdrachtgevers. Wij organiseren naast werk ook vervoer en huisvesting voor al onze medewerkers. Workstead werkt vanuit het hoofdkantoor in Renswoude en vanuit lokale vestigingen. Binnen Workstead heerst een informele sfeer. We regelen onze zaken goed en we doen wat we beloven.

 

Jouw reactie

Wil jij graag werken in een prettige werkomgeving binnen een snelgroeiende organisatie? Solliciteer dan direct en stuur jouw cv naar s.brundel@workstead.nl. Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Sanne Brundel door te bellen of een bericht te sturen naar 06 82 481 110.

× Meer weten over interne vacatures?