fbpx
Vacature Senior Recruiter Pools
Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces van onze potentiƫle werknemers. Je bent creatief in het vinden van nieuwe kandidaten en weet kandidaten te kiezen voor het werken bij Workstead. Hierbij zet je de juiste arbeidsmarktcommunicatie in en maak je gebruik van de mogelijke wervingskanalen. Zelfstandig beoordeel je kandidaten op geschiktheid voor de functies en stemt dit af met de afdeling Planning.

 

Onze ideale kandidaat

Je hebt een goede beheersing van de zowel Nederlandse als Poolse taal in woord en geschrift en hebt tenminste 3 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, bent goed in staat te werken in een dynamische omgeving en kunt snel schakelen. Met jouw dienstverlenende instelling weet je medewerkers aan Workstead te binden. Daarnaast ben je tenminste 32 uur per week beschikbaar en in bezit van rijbewijs en eigen vervoer.

 

Wat wij bieden
  • Een uitdagende functie met veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng;
  • Een plek in ons jonge en enthousiaste team;
  • Ontwikkelkansen op professioneel en persoonlijk vlak;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden passend bij de functie.

 

Bedrijfsprofiel

Workstead is een uitzendorganisatie welke sinds 1996 bemiddelt in arbeidskrachten binnen de branches food, industrie, schoonmaak, productie, logistiek en techniek, Elke dag zijn er ruim 1200 medewerkers aan het werk bij onze opdrachtgevers. Wij organiseren naast werk ook het vervoer en de huisvesting voor al onze medewerkers. Workstead werkt vanuit het hoofdkantoor in Renswoude en vanuit diverse lokale vestigingen. Binnen Workstead heerst een informele sfeer. We regelen onze zaken goed en we doen wat we beloven.

 

Jouw reactie

Wil jij graag werken in een prettige werkomgeving binnen een snelgroeiende organisatie? Solliciteer dan direct via bovenstaande knop en stuur ons jouw CV. Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Reinier van Asselt op telefoonnummer 088 494 0000.