fbpx
Vacature Wagenparkbeheerder

Ben jij gek op auto’s en zit het met je commerciële vaardigheden ook wel goed? En ben je bovendien op zoek naar een nieuwe baan? Grote kans dat deze vacature voor wagenparkbeheerder dan iets voor jou is!

 

Functieomschrijving

Als Wagenparkbeheerder ben jij degene die er voor zorgt dat onze chauffeurs met goed onderhouden materieel trots de weg op kunnen en ben je verantwoordelijk voor het beheer van ons gehele wagenpark, welke bestaat uit ruim 100 eenheden. Je houdt je bezig met het kopen en verkopen van voertuigen, sluit de benodigde verzekeringen af en coördineert het periodiek onderhoud en de reparaties van dit wagenpark.

 

Als wagenparkbeheerder ben je het aanspreekpunt voor de planners tijdens en buiten kantoortijden, daarnaast onderhoud je het contact en beheer je de afspraken met externe werkplaatsen/leveranciers. Je draagt zorg voor de administratieve afhandeling en controle van onderhoudsfacturen.  Je hebt daarnaast kennis en aanleg voor automatisering en denkt mee over verbeteringen. Je verzorgt managementrapportages met info over urenverantwoording rijstijlgegevens, kostenoverzichten, etc. Met betrekking tot en wagenpark denk je mee over investeringen voor de toekomst. Als laatste ben je naast je werkzaamheden als Wagenparkbeheerder, flexibel inzetbaar op de afdeling Facilitair.

 

Onze ideale kandidaat

Voor deze functie zoeken we iemand die beschikt over een MBO/HBO niveau.  Verder heb je 1 – 2 jaar  relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie en je beschikt over goede communicatieve eigenschappen. Je bent analytisch en nauwkeurig en je hebt ervaring met het beoordelen van auto’s. Voor deze functie is voldoende kennis van Microsoft Office (met name Excel) vereist. Verder ben je Fulltime beschikbaar en in het bezit van een rijbewijs.

 

Wat wij bieden
  • Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng;
  • Ontwikkelkansen op professioneel en persoonlijk vlak;
  • Een afwisselend takenpakket waarbij je schakelt tussen uitvoerend en administratief;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden passend bij de functie.

 

Over ons

Workstead is een uitzendorganisatie welke sinds 1996 bemiddelt in arbeidskrachten binnen de branches food, industrie, schoonmaak, productie, logistiek en techniek. Elke dag zijn er ruim 1200 medewerkers aan het werk bij onze opdrachtgevers. Wij organiseren naast werk ook vervoer en huisvesting voor al onze medewerkers. Workstead werkt vanuit het hoofdkantoor in Renswoude en vanuit lokale vestigingen. Binnen Workstead heerst een informele sfeer. We regelen onze zaken goed en we doen wat we beloven.

 

Jouw reactie

Wil jij graag werken in een prettige werkomgeving binnen een snelgroeiende organisatie? Solliciteer dan direct en stuur jouw CV naar e.vanhorssen@workstead.nl of vul het sollicitatieformulier in. Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Everanda van Horssen op telefoonnummer 088 494 0000.