Nieuws & blogs

Workstead is continu in beweging en helpt jou graag bij het vinden van werk in Nederland. Daarom delen we met plezier onze kennis met jou! Zo doen wij waar we goed in zijn en kan jij aan een mooie toekomst werken. Lees hier onze laatste nieuwsberichten en blogs.

20 juni 2024

René Hammen is Managing Director Operations bij Workstead. Als Managing Director Operations is hij verantwoordelijk voor de aansturing van de dagelijkse operationele activiteiten. Daarnaast werkt hij nauw samen met andere afdelingen om strategische doelen te behalen, nieuwe initiatieven te implementeren en de groei van Workstead te ondersteunen.

Lees meer
11 juni 2024

We zijn verheugd om het volgende nieuws te delen! Vanaf 27 mei 2024 zal Job Vision Utrecht officieel opereren onder de naam Workstead Utrecht. Deze beslissing markeert een belangrijke stap in onze voortdurende groei en toewijding om onze dienstverlening te verbeteren.

Lees meer
11 juni 2024

We are pleased to announce that Workstead has joined the Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Our commitment to quality and professionalism in the staffing industry marks an important milestone.

Lees meer
01 juli 2023

Heb jij een vriend, vriendin, kennis, broer of zus die op zoek is naar werk in Nederland? Bij Workstead hebben we vacatures in verschillende branches openstaan. Er is altijd werk en daarom zijn wij op zoek naar werknemers die van aanpakken houden en graag bij één van onze klanten aan de slag gaan.

Lees meer
20 januari 2021

Het coronavirus heeft een grote impact op de wereld. Zeker in deze tijden blijkt hoe belangrijk het werk van jou en jouw collega’s is. We houden je graag op de hoogte van de maatregelen die worden getroffen, want alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle.

Lees meer
30 april 2019

Asia, projectcoördinator: “Voorheen gebruikten we auto’s en touringcars om onze medewerkers naar hun werk te brengen en op te halen.

Lees meer