Werken in Nederland

Workstead biedt je een geschikte werkplek. Via een transparante sollicitatieprocedure ga je onder goede arbeidsvoorwaarden aan de slag. We bieden je werk in diverse branches, zoals: productie, food, industrie, schoonmaak, logistiek en techniek. Heb je interesse? We zijn altijd op zoek naar mensen zoals jij!

Branches

Continuïteit en kwaliteit zijn belangrijk voor productiebedrijven. Werk je graag nauwkeurig en met je handen? En ben je een teamplayer? Dan past productiewerk uitstekend bij je.

Lees meer

In de foodsector gelden hoge kwaliteitseisen en hygiënevoorschriften. Werk jij graag met producten? Dan is werken in de foodsector wat voor jou.

Lees meer

In de industrie werk je met producten die je fysiek uitdagen. Daarbij is het hebben van technisch inzicht erg handig. Ben jij klaar om je handen uit de mouwen te steken?

Lees meer

Draag jij graag bij aan de vijfsterrenervaring van hotelgasten? Voor deze branche zijn we op zoek naar klantvriendelijke, Engelssprekende en uiterst precieze medewerkers.

Lees meer

Dagelijks worden miljoenen pakketten geleverd aan bedrijven en consumenten. In dat proces heb jij een belangrijke rol als bijvoorbeeld orderpicker of heftruckchauffeur. Weet jij van aanpakken?

Lees meer

Heb je technisch inzicht en denk je graag in oplossingen? Van het monteren van winkelinrichtingen tot het installeren van airco’s; als techneut heb je een afwisselende baan!

Lees meer
Arbeidsvoorwaarden

Als medewerker van Workstead val je onder een CAO of arbeidsvoorwaardenregeling van de opdrachtgever waarvoor je werkt. Jouw salaris en andere arbeidsvoorwaarden zijn hierop gebaseerd. Naast een aantrekkelijk salaris heb je dezelfde goede voorwaarden als je collega's.

Workstead heeft een duidelijk stappenplan om jou aan een baan en woning te helpen. In acht stappen zorgen onze recruiters en jobcoaches ervoor dat je klaar bent om aan het werk te gaan; van ons eerste contact tot je eerste werkdag.

Als je in Nederland werkt, is het verplicht om een Nederlandse zorgverzekering te hebben. Een zorgverzekering vergoedt (deels) de kosten van bijvoorbeeld ziekenhuisopname, doktersbezoeken en medicijnen. Je dient daarom zelf of via Workstead een zorgverzekering af te sluiten.

Vacatures

Als je bij Workstead werkt, ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Vaak werk je daar samen met een aantal andere collega’s van Workstead. Ben jij enthousiast en gemotiveerd? Dan kan je bij ons aan de slag! Ook zonder diploma. Bekijk hier welke vacature bij jou past.

Ervaringen

Jan is heel blij met zijn werk in Nederland en beveelt het iedereen aan: “Inmiddels zijn er al veel mensen via mij naar Nederland gekomen om bij Workstead te gaan werken en ik hoop dat ik nog meer mensen hierheen kan krijgen.”

Lees meer

‘Via internet kwam ik bij Workstead terecht. Daar stond de vacature bij Vierhouten Palletindustrie op de website. Toen ik contact opnam, was het zo geregeld. Binnen vier dagen was ik hier al aan het werk.’ Dankzij Workstead vond Dawid een goede match.

Lees meer

Hoe vang je als succesvol bedrijf de snelle toename van orders op? Voor HSV uit Ede, onder andere bekend om haar hoogstaande kunststof producten, is dat geen vraag meer, vertelt productiemanager Ilona Brouwers. “Dankzij Workstead werken we met positieve mensen, die gericht zijn op kwaliteit en die zelf ook willen ontwikkelen en groeien. Zo groeien we samen.”

Lees meer
Wonen

We zorgen voor nette huisvesting, zodat je een prettige en veilige plek hebt om te wonen. Dat heeft Workstead goed geregeld. Zo zijn al onze huizen standaard voorzien van gratis WiFi.

Vervoer

We vinden het belangrijk dat je met gemak naar je werk kunt. Daarom regelt Workstead een auto of ov-kaart wanneer je werk verder weg is dan 5 km.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over werken in Nederland via Workstead? Bel ons dan gerust of stuur een e-mail. We staan je graag persoonlijk te woord!