Jan - Productiemedewerker

Jan (34) werkt via Workstead en heeft het erg naar zijn zin: hij kan genoeg uren maken en is blij met de werkomstandigheden. Hij heeft het zelfs zo naar zijn zin dat hij al meerdere vrienden en familie naar Nederland heeft gehaald om ook voor Workstead te werken.

 

 

Wat vind je van Workstead als uitzendbureau?

“Ik ben erg tevreden met Workstead als werkgever. Workstead is er altijd voor mij en mijn familie en vrienden. Iedere uitzendkracht heeft een jobcoach die hem of haar begeleidt. Zij helpen ons niet alleen bij het werk, maar ook als we een afspraak in moeten plannen of een lift nodig hebben naar de dokter of de tandarts. Je staat er niet alleen voor en wordt altijd geholpen. Daarnaast vind ik het fijn dat ik de hele week werk heb bij de klanten van Workstead. Ik werk graag en vind het fijn om veel uren te maken. Bij andere uitzendorganisaties heb ik ervaren dat dit niet altijd het geval was, waardoor ik veel vrij was.“

 

Hoe ben je bij Workstead terecht gekomen?

“Ik zag een vacature voorbij komen op Facebook, waardoor ik contact heb opgenomen met het Workstead kantoor in Veenendaal. Uiteindelijk kon ik hier gelijk terecht voor werk.“

 

Waarom heb je ervoor gekozen om bij Workstead te gaan werken?

“Bij Workstead krijg ik mijn loon per week uitbetaald. Dat is heel fijn! Bij andere uitzendorganisaties waar ik heb gewerkt, was dit per maand. Ik heb zeker geen spijt dat ik heb gekozen om voor Workstead te gaan werken.”

 

Hoe vond je de begeleiding van Workstead toen je voor het eerst voor ons ging werken?

“De begeleiding was goed en duidelijk. Vooraf werd alles telefonisch besproken, zoals waar ik aanwezig moest zijn en op wel tijdstip. Ik kon direct naar het kantoor in Veenendaal komen om mijn contract te tekenen en een sleutel voor mijn huis te ontvangen. Ook met andere vragen kon ik gelijk terecht. Het huis waar ik mocht wonen was helemaal leeg. Dit was lekker rustig. Inmiddels zit het huis vol met mijn vrienden en familie die ook in Nederland zijn gaan wonen en werken.”

 

Wanneer ben je in Nederland komen werken en waarom?

“In 2017 ben ik naar Nederland gekomen. De reden hiervoor was dat ik veel meer geld kon verdienen dan in het land waar ik vandaan kom, Slowakije. Hierdoor heb ik besloten om in Nederland te gaan wonen en werken.

Nederland is een mooi land en het werk hier is beter; de omstandigheden zijn goed. Mijn vrouw woont ook bij mij in Nederland en mijn inmiddels volwassen kinderen wonen nog in Slowakije. Hen proberen we regelmatig op te zoeken.”

 

Zou jij jouw vrienden, kennissen of familie aanraden om bij Workstead te gaan werken?

“Ik zou Workstead zeker aanbevelen! Inmiddels zijn er al veel mensen via mij naar Nederland gekomen om bij Workstead te gaan werken en ik hoop dat ik nog meer mensen hierheen kan krijgen.”

 

Wil jij ook werken via Workstead? Bekijk dan de openstaande vacatures.