Wonen via Workstead

Tijdens je verblijf in Nederland verzorgt Workstead huisvesting in de buurt van je werk. We stellen hoge eisen aan het wooncomfort, zodat je een fijne plek hebt om thuis te komen na een dag werken. Daarom zetten we graag een stapje extra voor jou.

Werken vanuit een fijn thuis

Workstead wil je kwaliteit bieden als het gaat om huisvesting. Dit houdt in dat onze woningen voldoen aan strenge eisen als het gaat om ruimte, privacy, hygiëne, brandveiligheid en andere voorzieningen.

 

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers wél een prettige plek hebben om te wonen. We geloven namelijk dat een fijn thuis ook invloed heeft op jouw prestaties op het werk. Daarom bieden wij onze medewerkers een goede plek om te wonen. Zo hoef je zelf niet op zoek naar een woning en is alles geregeld.

 

Goed geregeld

We bieden je een kwalitatief goede woning aan waar je samen met je collega’s van Workstead fijn kan wonen. We onderhouden al onze woningen goed. Is er iets aan vervanging toe? Dan lossen wij dit zo snel mogelijk op. Je betaalt bij Workstead een vast bedrag voor de huur van je woonruimte. Zaken zoals het onderhoud van de woning en WiFi zijn bij de huurprijs inbegrepen. Het enige wat we van jou vragen, is dat je de woning netjes houdt en met zorg omgaat met de inboedel.

Een ingerichte woning

Wanneer je voor één van onze opdrachtgevers aan de slag gaat, zorgen wij voor huisvesting in de buurt van je werkplek. Dat scheelt reistijd! Je deelt de woning met een aantal huisgenoten die ook via Workstead werken. De woning is volledig ingericht, zodat je een fijne plek hebt om te leven. Denk aan bedden, matrassen, een wasmachine, kookplaat, koelkast en een ingerichte woonkamer. Ook regelen we internet en een televisie. Lees in ons stappenplan wat je zelf mee moet nemen.

 

 

De SNF-norm

Workstead houdt zich aan de landelijke SNF-norm voor jouw huisvesting. Dat betekent dat er strenge eisen zijn waaraan onze woningen moeten voldoen. De norm houdt onder andere in dat:

  • Je een eigen slaapkamer hebt of deelt met anderen en hier altijd voldoende leefruimte hebt;
  • Er voor iedereen een eigen bed, matras, stoel en kledingkast beschikbaar is;
  • Er minimaal één douche, toilet en voldoende kookmogelijkheden aanwezig zijn per acht personen.
Werken

Via Workstead kan je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers in de productie, food, industrie, logistiek, schoonmaak of techniek. Ontdek hier welke baan bij jou past!

Vervoer

We vinden het belangrijk dat je met gemak naar je werk kunt. Daarom regelt Workstead een auto of ov-kaart wanneer je werk verder weg is dan 5 km.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over werken in Nederland via Workstead? Bel ons dan gerust of stuur een e-mail. We staan je graag persoonlijk te woord!