Ervaringen

Onze medewerkers en opdrachtgevers delen graag open en eerlijk hun ervaringen met jou. Ze vertellen over hun werk, hun ervaring met Workstead en hoe zij zich persoonlijk ontwikkelen. Onze medewerkers bouwen aan hun carrière en hun toekomst. Lees in de reviews wat zij vinden van werken in Nederland via Workstead.

Jan is heel blij met zijn werk in Nederland en beveelt het iedereen aan: “Inmiddels zijn er al veel mensen via mij naar Nederland gekomen om bij Workstead te gaan werken en ik hoop dat ik nog meer mensen hierheen kan krijgen.”

Lees meer

‘Via internet kwam ik bij Workstead terecht. Daar stond de vacature bij Vierhouten Palletindustrie op de website. Toen ik contact opnam, was het zo geregeld. Binnen vier dagen was ik hier al aan het werk.’ Dankzij Workstead vond Dawid een goede match.

Lees meer

Hoe vang je als succesvol bedrijf de snelle toename van orders op? Voor HSV uit Ede, onder andere bekend om haar hoogstaande kunststof producten, is dat geen vraag meer, vertelt productiemanager Ilona Brouwers. “Dankzij Workstead werken we met positieve mensen, die gericht zijn op kwaliteit en die zelf ook willen ontwikkelen en groeien. Zo groeien we samen.”

Lees meer

Net als elke vader gunt Mariusz zijn kinderen een mooie toekomst. Dat doel staat hem elke dag voor ogen als hij duizenden kilometers van zijn gezin aan het werk is. “En het mooie is, dat het leuk werk is dat bij mij past.”

Lees meer

Irek was kritisch bij zijn zoektocht naar werk, vertelt hij. “Niet alleen als het gaat om de functie, maar juist ook als het gaat om het bedrijf dat mij detacheert. Welke woonvoorziening krijg ik? Is de accommodatie netjes en compleet? Irek ontdekte dat hij bij Workstead op de beste plek was.

Lees meer

Bolwerk: “We kunnen altijd rekenen op de 25 medewerkers, die Workstead bij ons gedetacheerd heeft. Het zijn stuk voor stuk medewerkers die hier al vele jaren lopen. ‘Workstead adviseert ons de juiste mensen. Dat is om te beginnen al belangrijk.’

Lees meer