Techniek
Gevoel voor techniek én proces

 

In de technieksector ondersteun je technische werkzaamheden. Daarom is basiskennis van elektra een voorwaarde voor je functie. Samen met je collega’s werk je aan interessante projecten.

 

De technische werkzaamheden zijn heel divers. Je legt bijvoorbeeld de kabels aan waar een monteur vervolgens de verlichting op aansluit, of je monteert en installeert airco’s. Opdrachtgevers kunnen installateurs, winkelinrichters of badkamermonteurs zijn. Je werkzaamheden zijn afwisselend en je werkt voornamelijk op verschillende locaties.

 

Als je voor onze opdrachtgevers in de techniek aan de slag gaat, is het belangrijk dat je algemeen technisch inzicht hebt. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kan presteren onder druk. Je werkt namelijk regelmatig onder tijdsdruk; denk aan een deadline voor de oplevering of opening van een pand.

 

Ook werken bij Workstead?

 

Wil jij in Nederland werken in de technieksector? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of solliciteer direct. Ook onze medewerkers vertellen je graag over hun ervaringen in de techniek.

 

Terug naar overzicht