Food

Werken in een innovatieve sector

 

De foodsector is een branche die nooit stil staat. Er worden hoge eisen gesteld aan kwaliteit en hygiëne. Werk je graag binnen en ben je zorgvuldig? Dan zijn er in deze sector genoeg mogelijkheden voor je!

 

Nauwkeurig, schoon en veilig werken is in de foodsector van groot belang. Daarnaast vragen we een stevig werktempo, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Je werkt doorgaans samen met collega’s in een geautomatiseerd proces. Jullie rol is cruciaal als het gaat om de voortgang van de productie.

 

De producten waarmee je werkt, zijn net zo divers als onze opdrachtgevers. Je werkt bijvoorbeeld in een geurige fabriek waar broden worden gebakken voor bakkers en supermarkten. Of je pakt verschillende vleesproducten in. In de food zijn er veel leuke functies beschikbaar.

 

Uiteindelijk kunnen mensen in binnen- en buitenland genieten van voedselproducten die veilig zijn geproduceerd en op tijd zijn afgeleverd. Mede mogelijk gemaakt door jou!

 

Ook werken bij Workstead?

 

Wil jij in Nederland werken in de foodsector? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of solliciteer direct. Ook onze medewerkers vertellen je graag over hun ervaringen in de food.

 

Terug naar overzicht