Logistiek
Belangrijke schakel in het logistieke proces

 

De logistiek is een dynamische sector waarvan het succes drijft op de medewerkers. Als logistiek medewerker ben jij een belangrijke schakel in het logistieke proces. In deze branche is het spreken van Engels een pre.

 

Voor onze logistieke opdrachtgevers zijn twee dingen belangrijk: snelheid en precisie. Snelheid, omdat ze hun producten snel en op tijd aan de klant willen leveren. En precisie, omdat de klant direct het juiste product wil ontvangen.

 

Als jij van aanpakken weet, is er in de logistiek genoeg te doen. Je kunt in verschillende sectoren aan de slag, bijvoorbeeld als orderpicker in een vrieshuis, in een magazijn van een modeketen of bij een speelgoedproducent.

 

Omdat het logistieke proces vaak 24/7 doorgaat, kan het zijn dat je afwijkende werktijden hebt. Je werkt in ploegendiensten: overdag, maar soms ook ’s avonds of ’s nachts. Samen met je collega’s zet je elke dag een stapje extra om de klant tevreden te houden.

 

Ook werken bij Workstead?

 

Wil jij in Nederland werken in de logistiek? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of solliciteer direct. Ook onze medewerkers vertellen je graag over hun ervaringen in de logistiek.

 

Terug naar overzicht