Schoonmaak
Bijdragen aan een vijfsterrenervaring

 

Onze opdrachtgevers zijn vier- en vijfsterrenhotels die voornamelijk in Amsterdam gevestigd zijn. Met uitstekend schoongemaakte kamers en jouw klantvriendelijkheid bezorg jij de hotelgasten een prettig verblijf. Daarnaast werk je vaak in een gezellig team. Binnen deze teams zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. Zo werk jij iedere dag aan jouw toekomst!

 

Deze prachtige hotels hanteren hoge standaarden op het gebied van hygiëne en klantvriendelijkheid. Bij het schoonhouden van de hotelkamers is zorgvuldigheid onmisbaar. Ben je stressbestendig? Dan pas jij perfect in één van de schoonmaakteams.

 

Omdat je regelmatig de hotelgasten ontmoet, is het belangrijk dat je representatief, vriendelijk en beleefd bent. Voor deze job is het daarom een voorwaarde dat je Engels spreekt. Zo draag je bij aan de gastvrijheid en service die onze opdrachtgevers hun gasten willen bieden.

 

Ook werken bij Workstead?

 

Wil jij in Nederland werken in de schoonmaak? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of solliciteer direct. Ook onze medewerkers vertellen je graag over hun ervaringen in de schoonmaak.

 

Terug naar overzicht