Wordt dit jouw nieuwe thuis?

Workstead heet je graag welkom!

Goed geregeld

We bieden een kwalitatief goede woning aan en onderhouden al onze woningen goed. Is er iets aan vervanging toe? Dan lossen wij dit zo snel mogelijk op. Je betaalt bij Workstead een vast bedrag voor de huur van je woonruimte. Zaken zoals het onderhoud van de woning en WiFi zijn bij de huurprijs inbegrepen. Het enige wat we van jou vragen, is dat je de woning netjes houdt en met zorg omgaat met de inboedel.

Een ingerichte woning

Wanneer je voor één van onze opdrachtgevers aan de slag gaat, zorgen wij voor huisvesting in de buurt van je werkplek. Dat scheelt reistijd! Je deelt de woning met een aantal huisgenoten die ook via Workstead werken. De woning is volledig ingericht, zodat je een fijne plek hebt om te leven. Denk aan bedden, matrassen, een wasmachine, kookplaat, koelkast en een ingerichte woonkamer. Ook regelen we internet en een televisie. Lees in ons stappenplan wat je zelf mee moet nemen.

De SNF-norm

Workstead houdt zich aan de landelijke SNF-norm voor jouw huisvesting. Dat betekent dat er strenge eisen zijn waaraan onze woningen moeten voldoen. De norm houdt onder andere in dat:

  • Je een eigen slaapkamer hebt of deelt met anderen en hier altijd voldoende leefruimte hebt;
  • Er voor iedereen een eigen bed, matras, stoel en kledingkast beschikbaar is;
  • Er minimaal één douche, toilet en voldoende kookmogelijkheden aanwezig zijn per acht personen.