Overname van Job Vision Utrecht door Workstead

VEENENDAAL, 29 mei 2024
We zijn verheugd om het volgende nieuws te delen! Vanaf 27 mei 2024 zal Job Vision Utrecht officieel opereren onder de naam Workstead Utrecht. Deze beslissing markeert een belangrijke stap in onze voortdurende groei en toewijding om onze dienstverlening te verbeteren. We heten onze nieuwe collega’s van Job Vision van harte welkom in het Workstead-team en kijken uit naar een succesvolle samenwerking voor de toekomst.

De overname van Job Vision ziet Jan van den Broek, algemeen directeur van Workstead, als een belangrijke groeiontwikkeling. Van den Broek: “Met de overname van Job Vision geeft Workstead verdere invulling aan de ambitie om een landelijke dekking te realiseren binnen Nederland. De vestiging in Utrecht versterkt de regionale aanwezigheid en stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn.”
 
Wat veranderd er voor u als klant of uitzendkracht?
Na de overname van Job Vision door Workstead, willen we u als klant of uitzendkracht verzekeren dat de dienstverlening vanuit Job Vision minimaal gewaarborgd blijft. We streven ernaar om onze service te verbeteren en zullen in de komende periode verdere verbeteringen doorvoeren. We kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten en te werken aan een succesvolle toekomst samen.
 
De groei van Workstead
De afgelopen jaren groeit Workstead zowel autonoom als ook door overnames. Het is onze ambitie om deze groei ook de komende tijd door te zetten. Dit succes is alleen mogelijk dankzij de toewijding en inzet van onze medewerkers en daarvoor willen we hen hartelijk bedanken.