Workstead App

Werk jij als uitzendkracht voor Workstead? Dan is de Workstead App voor jou! De app houdt je op de hoogte van alles wat je moet weten over werk, wonen en vervoer. Alle informatie op één plek!

De Workstead App bevat onder andere jouw werkrooster, loonstroken, urenoverzicht, storing melden, verlof aanvragen, contactgegevens jobcoach, huisinformatie en nog veel meer! Download de app via de App Store of Play Store en je hebt altijd en overal de belangrijkste informatie bij de hand.

 

Dashboard

Het dashboard geeft je een overzicht van de belangrijkste informatie. Zo zie je meteen over hoe veel dagen jouw salaris uitbetaald wordt en hoe lang je al in dienst bent. Als er nog acties openstaan, zoals het ondertekenen van het contract of het uploaden van een identiteitsbewijs, zullen deze getoond worden. Ook als er een nieuwe loonstrook klaar staat, zal dit te zien zijn.

 

Werken

De app geeft je eenvoudig toegang tot jouw werkrooster en gewerkte uren. Daarnaast krijg je een melding als jouw loonstrook beschikbaar is. Deze is natuurlijk  in jouw eigen taal zodat je precies weet wat er staat. Ook kun je hier eenvoudig verlof en werkbenodigdheden aanvragen.

Wonen

Woon je op een van de woonlocaties van Workstead, dan is deze in de app te vinden. Bekijk jouw huis en de huisregels. Is er een storing in het huis? Ook deze geef je eenvoudig door via de app.

 

Support

Neem met één druk op de knop contact op met jouw jobcoach of maak een belafspraak. Heb je een vraag over het werk, jouw huis, zorg in Nederland of jouw contract? De meeste antwoorden zijn te vinden bij de veel gestelde vragen. Daarnaast geven we je meer informatie over Workstead en over de gebruiken, verkeersregels en feestdagen in Nederland.

Wil jij altijd en overal de belangrijkste informatie bij de hand hebben? Download dan de app in de App Store of de Google Play Store.