Workstead App

Werk jij als uitzendkracht voor Workstead? Dan is de Workstead App voor jou! De app is jouw persoonlijke werkplaats en houdt je op de hoogte van alles wat je moet weten over werk, wonen en vervoer. Alle informatie op één plek!

De Workstead App

De Workstead App bevat onder andere jouw werkrooster, loonstroken, urenoverzicht, contract ondertekenen, storing melden, verlof aanvragen, contactgegevens jobcoach, huisinformatie en nog veel meer! Download de app en je hebt altijd en overal de belangrijkste informatie bij de hand.

Agenda_oranje Werken

Alles wat je moet weten voor werk, verzameld op één plek! De app geeft je eenvoudig toegang tot jouw werkrooster en gewerkte uren. Daarnaast krijg je een melding als jouw loonstrook in jouw eigen taal beschikbaar is. Ook kun je hier aanvragen doen voor verlof en werkkleding.

Sleutel_oranje Wonen

Woon je op een van de woonlocaties van Workstead, dan is deze in de app te vinden. Bekijk jouw huis, lees de huisregels of meld eenvoudig een storing.

Informatie_oranje Algemene informatie

Neem met één druk op de knop contact op met jouw jobcoach of lees meer over Workstead en de gebruiken, feestdagen en verkeersregels in Nederland.

Wil jij altijd en overal de belangrijkste informatie bij de hand hebben? Download dan de app in de App Store of de Google Play Store.